Diana Șoșoacă: Bogdan Stanoevici NU a murit de COVID! Ce a rugat-o actorul pe senatoarea AUR

”Pentru toți deștepții din media: Bogdan Stanoevici nu a murit de COVID!

Se vindecase la două săptămâni după internare. Bogdan avea afecțiuni de o viață care nu i-au fost tratate. La 62 de ani, arăta ca la 45.

M-a rugat să lupt până la capăt și să nu mă las… Aviz amatorilor și criminalilor din sistem! Nu ne puteți omorî pe toți!”, scrie Diana Șoșoacă pe Facebook. 

PENTRU TOȚI "DEȘTEPȚII " DIN MEDIA: Bogdan Stanoevici NU A MURIT DE COVID! SE VINDECASE LA 2 SĂPTĂMÂNI DUPA INTERNARE....

Publicată de Diana Iovanovici-Șoșoacă pe Marţi, 12 ianuarie 2021

Actorul Bogdan Stanoevici a fost internat la Spitalul ‘Sfântul Pantelimon’ din Capitală infectat cu SARS-CoV2, pe 16 decembrie. La două zile distanță, deja, era dus la Terapie Intensivă în stare gravă.

Bogdan Stanoevici a murit în aceasta dimineață. Informația a fost confirmată pentru Antena 3 de către medicul Șerban Bubenek. Pe 22 ianuarie, actorul ar fi împlinit 63 de ani.

El a fost supus recent şi unei intervenții prin care i-au fost puși plămânii în repaos total timp de 7 până la 15 zile. Practic, oxigenarea lui se făcea doar extracorporală. Plămânii actorului erau afectați aproape integral, iar medicii l-au operat de urgență pentru a-l stabiliza. Chiar și în aceste condiții, medicii erau rezervați în privința sa.

Pe 24 decembrie, Bogdan Stanoevici a fost preluat de la Spitalul ”Sf. Pantelimon” din Capitală, iar în prezent se afla internat la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. C.C. Iliescu, unde a suferit mai multe intervenții chirurgicale.

Acolo, viața fostului ministru era în mâinile echipei coordonate de prof. dr. Șerban Bubenek.

Bogdan Stanoevici a fost trecut pe oxigenare extracorporală, o intervenție delicată, realizată prin procedura ECMO, în scopul de a-i pune plămânii în repaos total pentru o perioadă de 7-15 zile.

“Aceste două săptămâni sunt critice, însă medicii speră ca plămânii afectați aproape integral să redevină funcționali. În continuare, este în stare gravă”, au dezvăluit surse medicale la acel moment.

Citeste continuarea articolului pe antena3.ro