Ducesa de Cambridge intră în izolare după ce a intrat în contact cu o persoană infectată cu COVID

Kensington este reședința prințului William, al doilea în linia de succesiune după tatăl său, și a soției sale, Kate Middleton, ducesă de Cambridge (foto).

„Alteța sa regală nu prezintă niciun simptom dar urmează toate instrucțiunile corespunzătoare și intră în auto-izolare la domiciliu”, a precizat sursa citată.

Ducesa și-a anulat angajamentele aferente zilei de luni.

Astfel, Ducele de Cambridge a participat fără soția sa la ceremoniile ocazionate de împlinirea a 73 de ani de existență a NHS, sistemul britanică de sănătate, eveniment desfășurat în centrul Londrei, la Catedrala Sf. Paul.

Kate Middleton a fost alertată vineri în legătură cu posibilitatea de a fi fost expusă la coronavirus.

O sursă apropiată situației menționează că Middleton, 39 de ani, a efectuat teste rapide cu flux lateral înainte de participările sale la Euro 2020 și la Wimbledon și ambele au ieșit negative. 

Ea a respectat, de asemenea, regulile de la Wimbledon referitoare la masca de protecție. 

Ducesa a primit ambele doze de vaccin și face teste rapide de două ori pe săptămână, în conformitate cu sistemul de testare al Casei Regale, mai notează CNN.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Citeste continuarea articolului pe antena3.ro