Este oficial! Adrian Streinu-Cercel candidează la alegerile parlamentare din partea PSD

„Astăzi, Bucureștiul a depășit indicele de 3 la mie, asta înseamnă gestionarea pandemiei de către actuala guvernare, de căre Guvernul Orban, deoarece toate deciziile se iau in funcție de interesele politice și mai ales în funcție de cât de bine stăm în sondajele de opinie. Prioritatea „Guvernulului său”, al președintelui Rom\niei, sunt în continuare alegerile și nu sănătatea românilor. Am promis că nu ne mai îndepărtăm de la agenda românilor și astăzi doresc să-i mulțumuesc în mod deosebit domnului profesor doctor Cercel pentru că a răspuns la invitația mea și a Gabrielei Firea de a se alătura specialiștilor care vor face parte din viitorul Parlament al României”, a spus Marcel Ciolacu.

„Am acceptat invitația dvs. de a participa în Senatul României pe probleme de politici de sănătate. Din păcate, în momentul de față trecem printr-o criză majoră în sănătate la nivel planetar, nu numai la nivelul României. În acest context, specialiștii trebuie să fie nu numai la nivelul spitalelor, ci și acolo unde se fac legile care se vor aplica la nivelul unităților spitalicești”, a spus la rândul său Adrian Streinu-Cercel.

Întrebat dacă va demisiona de la conducerea Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș”, Streinu Cercel a răspuns că i se pare normal să își dea demisia. Medicul Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizați Mondială a Sănătății (OMS) va deschide lista PSD la Camera Deputaților.

Citeste continuarea articolului pe antena3.ro