Grav accident rutier în Alba, cu 15 persoane implicate. A fost activat planul roşu de intervenţie

UPDATE: Bilanţul victimelor: -10 persoane rănite şi una decedată.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A1 Sibiu-Deva, pe sensul către Sibiu, în zona localității Pianu, județul Alba, un microbuz de transport persoane s-a răsturnat după ciocnirea cu o autoutilitară, pe banda de urgență.

Accidentul a avut loc miercuri dimineaţa, în jurul orei 11:50. „Din informațiile preliminare, sunt 15 persoane implicate”, a informat IGSU. Una din acestea a murit, alta a fost încarcerată și scoasă de salvatori. 

Potrivit ISU Alba, Garda de intervenţie Sebeş în cooperare cu ISU Hunedoara, intervin pentru acordare prim ajutor şi descarcerare

Banda de urgență este restricționată, circulându-se îngreunat în zona producerii evenimentului rutier. Autostrada A1 este inchisa între km 300 şi 320 pe sensul de mers Orăştie  –  Sebeş datorită accidentului de la km 320.

La faţa locului intervin 6 ambulanțe SMURD și un echipaj SAJ, un echipaj de descarcerare și o autospecială de stingere. Totodată, către locul intervenției se deplasează un elicopter SMURD.

Citeste continuarea articolului pe antena3.ro