Horoscop 16 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Lună nouă în Fecioară: Schimbări importante pentru Tauri, atenţionări pentru Balanţe

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi, de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3:

HOROSCOP BERBEC – la locul de muncă sunt foarte activi, au multe lucruri de făcut şi se impun, dar ei ştiu că dacă lucrurile ies ca ei, ajung şi banii în buzunarul tuturor.

HOROSCOP TAUR – sunt schimbări de optică pe care le pot face, planurile suferă modificări şi asta în ultima secundă, dar se pare că sunt foarte inspirate.

HOROSCOP GEMENI – au de făcut schimbări mai ales în casă sau în atitudinea faţă de cei din casă, şi asta pentru a nu se mai încărca emoţional cu tot felul de griji la care pot renunţa.

HOROSCOP RAC – ziua aduce o purificare, o eliminare mai ales din mintea lor a unor prejudecăţi sau amintiri şi reproşuri care nu fac decât să îi încurce mai ales în relaţiie personale, pentru că reproşează cam mult.

HOROSCOP LEU – ziua poate aduce inspiraţie mai ales profesională. Renunţă la nişte activităţi care nu mai sunt productive, în schimb pot investi mai mult în acele acţiuni şi proiecte care într-adevăr sunt foarte valoroase.

HOROSCOP FECIOARĂ – o zi extraordinară, mai ales în partea a doua, după prânz, când simt că sunt într-un moment foarte bun când pot lua nişte decizii care le pot schimba în bine viaţa, se implică într-un proiect foarte îndrăzneţ.

HOROSCOP BALANŢĂ – au o atenţionare cu privire la sănătate, pentru că pot rezolva o problemă de sănătate, dar şi o problemă patrimonială. Cumva sănătatea şi confortul sunt legate şi iau…
Citeste continuarea articolului pe antena3.ro