Interviu exclusiv. Mărturiile bărbatului filmat cu Nicușor Dan

„Ce aflăm noi din acest interviu? Că în piață, între dezvoltatorii imobiliari se spune că există anumite asociații care ce fac? Îți fac probleme ca apoi să le faci donații să-și retragă acțiunea respectivă în instanță”, a explicat Mihai Gâdea.

CĂTĂLIN GRIGORE:  „Ne-am întâlnit în iunie anul trecut, dacă nu mă înșel, în urma unui proces intentat de dânsul și de ONG-ul pe care îl conduce împotriva unor proiecte rezidențiale pe care noi le reprezentam. A contestat mai multe PUZ-uri, printre care și PUZ-ul Sectorului 4, niște PUZ-uri proprietate privată a unei companii cu care noi ne aflam în curs de tranzacționare și PUZ-urile unor persoane fizice care se întâmplă să fie clienții noștri.

Ne-am întâlnit într-unul dintre birourile noastre, mai exact la cel de pe șoseaua Olteniței. Era foarte important să-i prezentăm domnului Nicușor în primă fază punctul nostru de vedere și anume faptul că acest proces a fost intentat pe fundamente greșite. Și chiar a fost o discuție în contradictoriu care a durat mai mult timp. În cele din urmă nu am ajuns la nicio înțelegere.”

Interviul pe larg, în VIDEO:

Actualitate

21 Sep, 22:20


Citeste continuarea articolului pe antena3.ro