Leacul zilei cu Lidia Fecioru: Vindecarea celor mai importante organe. Mantrele care ne ajută

Organele noastre în interior reacționează la anumite sunete, au o rezonanță. TAO-iștii de obicei au niște mantre pe care le fac și scot un sunet special. Vom vorbi despre cele mai importante organe: 

  • plămânii – emoții pozitive: bucurie, optimism și iertare. Emoții negative: tristețe, durere, îngrijorare, regret (dacă avem aceste emoții simțim că ne sufocăm). Ca să ne vindecăm trebuie să sâsâim. Mai există un exercițiu pe care îl putem face de 9 ori și îl putem vedea în video-ul de mai jos. Ne ajută să eliminăm regretele și durerea. 
  • rinichii – emoții pozitive: bunătate și înțelepciunea. Emoții negative: frica. Sunetul de vindecare îl puteți vedea în video-ul de mai jos.
  • ficat – emoții pozitive: bunătatea. Emoții negative: furia. Când suntem supărați și stresați ne doare ficatul. Silaba care vindecă o putem vedea în video-ul de mai jos.
  • Inima – emoții pozitive: bucurie, dragoste, poftă de cunoaștere, onestitate, respect, entuziasm, lumină, sinceritate. Emoții negative: ura, cruzime, aroganță, fanatism, pofta de violență. Silaba care vindecă o putem vedea în video-ul de mai jos.
  • splina: emoții pozitive: deschidere și conexiune,. Emoții negative: autocompătimirea și anxietatea. Silaba care vindecă o putem vedea în video-ul de mai jos.

Când vrem să ne vindecăm ideal este să facem aceste mantre, această meditație care durează 5 minute. Să ne debarasăm de tot și să avem grijă de organele noastre. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Citeste continuarea articolului pe antena3.ro