Ludovic Orban, mesaj de Paşte: „Revenirea la normalitate, după încheierea campaniei de vaccinare”

Orban: Membrii personalului medical, adevărații eroi din prima linie

„Gândurile și urările mele se îndreaptă către toți creștinii care sărbătoresc Sfintele Paști, fie că sunt în țară sau în diaspora. Sărbătoarea Paștelui ne reunește pe toți în spiritul compasiunii și al apropierii de ceilalți, cu bucuria veștii că Domnul Iisus a înviat pentru noi.

A trecut un an de când ne confruntăm cu cea mai mare provocare din istoria recentă. Am fost cu toții puși la mari încercări, cetățeni și autorități, pentru a face față unei crize fără precedent”, a scris Ludovic Orban în mesajul de Paște distribuit pe rețelele sociale.

 Orban: „Revenirea la normalitate, după încheierea campaniei de vaccinare”

„Sunt alături de personalul medical, adevărații noștri eroi din prima linie care au făcut și fac eforturi cu adevărat supraomenești.

Lor le suntem cu toții recunoscători pentru dedicarea de care dau dovadă, punându-și viața în pericol pentru a-și salva semenii.

Sărbătoarea Paștelui ne regăsește în plină campanie de vaccinare și am convingerea că odată cu finalizarea acestui proces vom reveni la normalitate, iar fiecare român se va putea bucura pe deplin de viața care ne-a lipsit atât de mult.

Împărtășim miracolul Învierii, privind în viitor cu speranța că împreună vom recâștiga cât de curând efervescența socială care ne-a lipsit atât de mult în ultimul an.

Lumina sfântă să vă coboare în suflete și în case, dragi români. Paște fericit!”, se încheie mesajul lui Orban.

Gândurile și urările mele se îndreaptă către toți creștinii care sărbătoresc Sfintele Paști, fie că sunt în țară sau în…

Publicată de Ludovic Orban pe Sâmbătă, 1 mai 2021

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Citeste continuarea articolului pe antena3.ro