Marcel Ciolacu, acuzaţii la Guvernul Cîțu: „Nu le-a ajuns cât au furat în pandemie! Pun acum la cale cel mai mare jaf din istoria modernă a țării!”

Reacția liderului PSD vine după ce Florin Cîţu a anunţat că Legea privind neînstrăinarea acţiunilor deţinute de stat la companiile naţionale va fi abrogată.

Ciolacu: După împrumuturile uriașe de 30 mld euro, Cîțu pune acum la cale cel mai mare jaf din istoria modernă a țării!

Ciolacu mai spune că România trebuie să își protejeze companiile strategice în această perioadă de criză, la fel cum fac alte state europene.

„Nu le-a ajuns cât au furat în pandemie! După împrumuturile uriașe de 30 de miliarde de euro, făcute anul trecut, Cîțu pune acum la cale cel mai mare jaf din istoria modernă a țării! 

Vrea să vândă – PE NIMIC! – cele mai puternice și mai rentabile companii de stat! Tot ce a rămas mai valoros în patrimoniul statului român, companii cu profituri de miliarde de lei! 
Au încercat să facă asta și anul trecut! Nu le-a mers! Și acum ne vom opune, cu toate forțele! 

Ciolacu: Vrea să vândă pe nimic cele mai puternice și rentabile companii de stat

Proiectul lui Cîțu, de abrogare a Legii inițiate de #PSD și votate anul trecut, prin care timp de doi ani au fost suspendate orice tranzacții cu activele statului, nu trebuie să treacă! 

România trebuie să acționeze la fel ca celelalte state #europene – Germania, Franța, Polonia, Ungaria, țări care își protejează companiile strategice în această perioadă de criză provocată de pandemie!”, a scris liderul PSD, Marcel Ciolacu, joi, pe pagina de Facebook.

Citeste continuarea articolului pe antena3.ro