Mihai Tudose: Palma Sfântului Nicolae pe obrazul proastei guvernări

Este vorba despre stația de comprimare a gazelor naturale din Caraș-Severin.

Fostul premier ironizează desfăşurarea de forţe politice liberale şi spune că e posibil ca membrii să fi vrut să examineze gazoductul în perspectiva unei plecări intemperstive din ţară.

Postarea de pe pagina de Facebook a fostului premier, în continuare:

„Conducerea de partid și de stat face azi o vizită de lucru la o staţie de comprimare a gazelor naturale în Caraș-Severin. Comprimarea de gaze e durerea țării sub pacostea pandemiei?… Sau vor să evalueze dacă țeava de gaze care iese din țară e suficient de mare pentru a le asigura fuga de după vot?

Între timp, pe holurile spitalelor se fac văzute tot mai tragic rezultatele preocupării liberale cu privire la sănătate. Tot între timp, pe trotuare, în frig, se vând produsele de la țară…

Tudose: S-a suit scroafa (liberală) în copac

Așa defazare din partea PNL…. e strigătoare la cer!!!

Cine-i sfătuiește pe oamenii ăștia să meargă la pierzanie – cu țara de gât, din păcate?…

La ce i-ar folosi, așadar, României “Guvernul meu”? La continuarea proastei guvernări! PNL a avut ocazia, într-un an, să-și dea măsura competenței și grijii pentru cetățeni – de la promovarea clientelei inepte în funcțiile publice, la gestiunea criminală a pandemiei. O gașcă de nulități care tratează țara ca pe propria moșie!

Tudose: Oare pe ce ar jura ‘Guvernul meu’ la instalare?

Tot ce le mai lipsea era combinația cu USR.

S-a suit scroafa (liberală) în copac și e gata de orice compromis pentru a rămâne acolo.

Chiar așa: pe ce ar jura oare “Guvernul meu” la instalare?… O dilemă de care românii îi vor scuti prin vot. Căci ei știu că până și blajinul și milostivul Sfânt Nicolae l-a pleznit pe ereticul Arie, în sinodul de la Niceea, într-un moment de cumpănă pentru unitatea bisericii…”, îşi încheie postarea fostul prim-ministru PSD.

Citeste continuarea articolului pe antena3.ro