Mii de profesori, instruiți în cele mai noi metode de predare

Evenimentul organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a avea loc online, fiind primul eveniment din România dedicat învățării socio-emoționale în procesul educațional.

Tema primei ediții a Conferinței Internaționale ”EDUCATORS” a fost ”Importanța educației socio-emoționale în procesul de învățare”.

Timp de două ore, speakerii conferintei, experti în Social Emotional Learning (SEL), împreună cu invitații lor, au explorat tema conferinței, din perspective diferite. Aceștia au prezentat rolul acestor practici de inteligență socio-emoțională în domeniul educațional, studii de caz și exemple de bune practici în învățarea socio-emoțională.

Conferința de ieri s-a adresat formatorilor, specialiștilor și actorilor cheie din domeniul educației, responsabili de crearea unui cadru de învațare socio-emoțională pentru copii și tineri.

Partenerii acestui eveniment au fost: Centrul de Carte Străină Fischer International, Walnut Wisdom, MGT Educațional și Yealink.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Citeste continuarea articolului pe antena3.ro