O fată de 17 ani, mamă a doi copii, a dispărut. Sunați la 112 dacă o vedeți!

Mariana locuia la familia concubinului ei, un bărbat cu zece ani mai mare, și în ultima perioadă era tot mai abătută, scrie reporterbuzoian.ro.

Vineri a plecat de acasă cu o geantă mică de voiaj. Radu Mariana Diana a fost văzută ultima dată coborând dintr-un microbuz, în gara Obor. Familia concubinului ei crede că fata ar fi avut o relație cu un alt bărbat.

La data de 04.09.2020, ora 15,30, minora, mamă a doi copii, a plecat voluntar, singură, de la domiciliul concubinului său, din sat Căldăraști, or. Pogoanele, jud. Buzău, fără a mai reveni. Din verificări s-au obținut date că aceasta a urcat într-un microbuz ce se îndrepta spre București, filnd văzută de șofer coborând în Gara de Est fără a se cunoaște alte amănunte. Vestimentație: blugi albaștri, hanorac gri, adidași roșii. Are asupra sa o geantă mică de voiaj cu haine. Fără semne particulare.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să informeze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.


Citeste continuarea articolului pe antena3.ro