O femeie a murit la câteva ore după ce a fost trimisă acasă de medici pentru că se văita prea mult: “Prea te vaiţi, nu se mai vaită nimeni ca tine!”

Medicii Spitalului Județean de Urgență Craiova sunt acuzați de rudele femeii că au tratat-o cu superficialitate în momentul în care aceasta s-a dus la spital cu dureri severe în piept.

Rudele spun că personalul medical de la Urgență a aportofat-o că se vaită prea mult și au trimis-o acasă cu o rețetă pentru calmante, agonizând. Ajunsă la domiciliu, starea de sănătate a femeii s-a agravat și în scurt timp, a murit. Rudele au chemat din nou salvarea însă nu s-a mai putut face nimic.

“A ajuns acasă şi îi era tot rău. I-a spus soţului să cheme din nou salvarea pentru că îi e în continuare foarte rău, să vină să o ia. Apoi s-a pus pe pat într-o parte, a vomitat şi a murit. Au încercat să o resusciteze apoi, dar degeaba”, spune o rudă a femeii.

Revoltate, rudele acuza personalul SJU Craiova de incompetență și printr-o postare pe Facebook.

„Cum să chemi salvarea că te doare în capul pieptului, să te ducă la Urgenţă, la blestematul de spital nr. 1, să te certe doctoriţa că te vaieţi întruna, să te trimită acasă că ai doar o angină pectorală, cum să rechemi ambulanţa că vomiţi şi durerile sunt atroce şi să mori la doar 49 de ani în urma nepăsării, nesimţirii, incompetenţei crase prin administrarea unui calmant unui om care se află în infarct? Cum?!”, spune una din rudele femeii într-o postare pe Facebook.

Directorul medical de la Spitalul din Craiova a declarat că pacienta a fost monitorizată și că nu au fost semne…
Citeste continuarea articolului pe antena3.ro