Primăria Capitalei închide spitalul pentru COVID din Pipera. Circul devine centru de vaccinare

„Vom închide spitalul modular de la Pipera, întrucât numărul de persoane care au nevoie de îngrijire pentru coronavirus a scăzut și nu se mai justifică cheltuielile pe care le facem acolo. 

Nicuşor Dan: Au scăzut bolnavii COVID, nu se mai justifică cheltuielile pe care le facem

În mod evident, în situația nefericită în care numărul de persoane va crește – sperăm să nu ajungem acolo – îl putem refuncționaliza”, a anunţat, joi, edilul Bucureştiului, Nicuşor Dan.

În plus, Dan a spus că în trei spitale din București și parțial în Circul Metropolitan vor fi 30 de centre de vaccinare împotriva coronavirusului.

Astfel, în etapa a doua a vaccinării Primăria Capitalei participă cu trei spitale și se va schimba parțial destinația Circului Metropolitan.

Primarul Capitalei: Circul şi trei spitale, centre de vaccinare COVID

„Am avut cinci spitale care au participat la faza întâi, care s-a încheiat. 

Dintre acestea trei au rămas în faza a doua și, pentru că trebuie să predăm la un moment dat Arena Națională, pentru Campionatul European – nu am putut să continuăm acolo – în ședința de Consiliul care va avea loc luni o să schimbăm destinația parțială a Circului Metropolitan și acolo va fi din partea Primăriei Capitalei locație pentru vaccinare. 

În total cele trei spitale și circul Metropolitan vor avea 30 de centre de vaccinare”, a precizat Nicușor Dan.
 

Citeste continuarea articolului pe antena3.ro