Proaspăt căsătorit, ucis de socru în fața soției. Cuplul avusese nunta în urmă cu doar trei luni

Crima cumplită a avut loc în apartamentul unde femeia și proaspătul său soț locuiau cu chirie. După câteva pahare de alcool, bărbații s-au luat la harță. Niciunul dintre cei doi nu a vrut să cedeze, iar disputa a degenerat. 

Într-un acces de furie, socrul ar fi pus mâna pe cuțit și l-ar fi înjunghiat pe bărbat de mai multe ori. 

Drama s-a petrecut chiar în fața soției. Femeia a încercat să își oprească tatăl, dar în zadar. 

Mama bărbatului înjunghiat povestește că soția acestuia a fost rănită la umăr, în încercarea de a-și salva soțul. 

După ce și-a ucis ginerele, socrul ar fi luat telefonul acestuia și ar fi început să transmită live pe o rețea socială crima comisă. Postarea ar fi fost ștearsă la câteva minute distanță. 

La fața locului au ajuns mai multe echipaje SMURD. Echipajele l-au resuscitat pe bărbat, dar nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. 

În stare de șoc, mama tânărului a venit într-un suflet la sediul Poliției. Susține că suspectul de crimă ar fi anunțat-o mai demult ce are de gând să facă. 

”Pe mine nu m-a agresat decât verbal, amenințându-mă că mi-l bagă în pământ lângă celălalt copil!”, își strigă femeia durerea. 

Iar cei care o însoțeau au fost nevoiți să cheme o ambulanță care a dus-o pe femeie la cel mai apropiat spital. 

Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore iar ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și de polițiștii din cadrul serviciului Omoruri. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Citeste continuarea articolului pe antena3.ro