Psihologul criminalist Tudorel Butoi, analiză exclusivă a cazului pedofilului cu 71 de fețe din Făgăraș

„Pedofilii apar ca ciupercile. Este și din punctul meu de vedere o mirare pentru că de fiecare dată când apar Poliția îi identifică, realizează probe, acționează in rem și in personam și îi trimite unde trebuie. Și totuși apar-apar-apar… Iată acest militar pericol public, bombă întârziată.

Câteva zeci de victime și modalități cum fiecare dintre pedofilii de până acum au modalități de a-și mima ascunzișul. Ăsta se dă copil. Copiii discută între ei copii – din păcate, sunt lăsați într-o zonă de neglijență și apucă Facebook-ul, Instagramul și altele. Acesta își legendează existența și personalitatea fiind copil și plonjează în preocupările copiilor pentru a le sugera să de dezbrace, a le sugera să-și facă poze, a le sugera să facă trafic între ei cu poze, a le sugera să mimeze acte sexuale și în felul acesta se realizează o permisivitate a micuților către zona sexualității”, a spus Tudorel Butoi, în emisiunea Voi cu Voicu moderată de Mirela Voicu.

Adrian Robert Bratu își făcuse nu mai puțin de 70 de conturi pe o reţea de socializare pentru a-și convinge victimele minore că şi el este tot minor. Pentru a fi cât mai plauzibil, militarul a postat mai multe fotografii pe fiecare cont din care să rezulte că are o familie, rude şi prieteni. O activitate căreia îi dedicase foarte mult timp. Așa ajunsese să strângă pe unele dintre conturi peste 1.000 de prieteni. Mai mult, fiecare din personajele inventate de militar avea în spate o poveste complexă, menită să îi determine pe minori să creadă că este vorba despre un personaj real.

Citeste continuarea articolului pe antena3.ro