Telefoane potrivite pentru seniori

Sunt telefoane în rate, care nu impresionează prin inovații și funcții nemaiîntâlnite, dar oferă stabilitate, sunt fiabile și ușor de folosit. Iată câteva exemple.

Google Pixel XL

Trebuie să recunoaștem că Android este cea mai la îndemână și ușor de înțeles platformă. În plus, gradul ridicat de personalizare îți permite să aranjezi aplicațiile și să organizezi setările astfel încât să se potrivească perfect cu obiceiurile și dorințele părinților sau bunicilor tăi. Din acest punct de vedere, cea mai „curată” formă de Android vine de la Google. Iar Pixel XL combină prețul accesibil cu filosofia Google: ecran măricel, dar nu foarte mare, imagine de calitate, foarte clară, o cameră suficient de bine echipată și destulă memorie internă pentru toate pozele cu nepoți.

Samsung Galaxy Note 5

Un telefon simplu nu înseamnă neapărat slab ca performanțe. Și nu există motive pentru care generația mai în vârstă n-ar trebui să se bucure de noua generație de telefoane. Bineînțeles, nu vorbim de modele flagship, dar ne putem uita la alte telefoane din portofoliul Samsung. Un telefon cu ecran mare și generos, de 5.7 inch, de exemplu. Dacă mai vine și cu un stylus, cu atât mai bine. Cu siguranță părinții și bunicii noștri se vor simți mai bine mânuind un stilou decât umblând cu degetul pe touchscreen. Să aibă procesor puternic, memorie RAM de vreo 4GB și o baterie care să nu cedeze după două căutări pe GPS. Dar dacă acest telefon ar avea și o funcție-minune, care face totul mai mare și clar, mai ușor…
Citeste continuarea articolului pe antena3.ro