Un avocat din Constanţa s-a aruncat de la etajul opt, după ce ar fi fost condamnat cu suspendare într-un proces

Fostul judecător şi avocat Marin Valentin a murit noaptea trecută în jurul orei 02:20, după ce s-ar fi aruncat în gol de la etajul 8. Pentru că nu există martori, poliţiştii nu pot spune cu certitudine că au de a face cu un suicid. Trupul bărbatului a fost descoperit în faţa blocului de un vecin, care a sunat la 112.

Avea 52 de ani şi în urmă cu 10 ani a primit o condamnare la închisoare cu suspendare, pentru ca a condus beat între localităţile Agigea şi Constanta. Şi acum, ar fi primit o condamnare cu suspendare, într-un alt proces, potrivit Focus Press

”La data de 4 septembrie a.c., în jurul orei 02.20, polițiști din cadrul Secției 3 au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Constanța, un bărbat ar fi căzut de la înălțime. Polițiștii au identificat persoana în cauză, de 52 de ani, din municipiul Constanța. Totodată, la fața locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Constanța care a constatat decesul bărbatului. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvâririi infracțiunii de ucidere din culpă”, susțin reprezentanții IPJ Constanța.

Coronavirus

04 Sep, 12:52


Citeste continuarea articolului pe antena3.ro