Un bărbat a murit, după ce a fost înjunghiat într-o răfuială în plină stradă la Galaţi

Surse apropiate anchetei spun că bărbatul are antecedente penale și este posibil ca atacul să fie o răzbunare a unor rivali.

El a fost așteptat de o persoană necunoscută lângă bloc și a fost înjunghiat de mai multe ori.

Atacul s-a produs, joi în jurul orei 20 când afară era încă lumină şi zona era plină de locatari si copii. Ulterior, agresorul a aruncat cuțitul sub o mașină şi s-a făcut nevăzut prin gangul dintre blocuri.

Lumea a fost alertata de strigate, dar este speriată şi martorii se feresc să vorbească. Victima a fost transportată în stare critică la spital.

„A fost un conflict între doi bărbați. S-a întâmplat în spatele blocurilor de la de la Ultimul Leu. Un bărbat a fost înjunghiat în gât și în abdomen. A fost lovit cu un cuțit.

A fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe în stare foarte gravă. Din câte am înțeles a intrat în stop cardiorespirator”, a explicat Mihai Polinschi, reprezentantul Serviciului Județean de Ambulanță Galați.

Zeci de polițiștii si jandarmi au împânzit zona şi îl cauta pe autorul atacului. În acest caz va fi deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Citeste continuarea articolului pe antena3.ro