ALDE și-a mai “tras” un vot în Consiliul de Supraveghere de la C.E.Oltenia

Această zi, este una importantă pentru coaliția de guvernare PSD – ALDE. Judecând la rece, partidul de 4 % al lui Călin Popescu Tăriceanu, a demonstrat ca și în cazul alegerilor pentru Parlamentul European, capacitatea sa de a gestiona ministerele atribuite, conform protocolului de guvernare.

O să fac referire în acest material la Ministerul Energiei, minister ce aparține partidului ALDE, condus de Anton ANTON, membru ALDE.

Modul de a conduce acest minister de către ALDE, este un mod deficitar, ținând cont de numirile din consiliile de administrație și consiliile de supraveghere în companiile din subordinea ministerului, numiri politice și bazate pe interese financiare sau de altă natură.

Recent, scriam despre constituirea Consiliului de Supraveghere de la Complexul Energetic Oltenia, consiliu constituit în mare parte din politruci și membrii aserviți ALDE. Semnalam faptul că acest consiliu, a fost ILEGAL constituit, datorită stării de INCOMPATIBILITATE în care se afla la momentul constituirii, Secretarul de…
Citeste continuarea articolului pe bizmagazin.ro