Apelul IPJ Gorj pentru cetățeni!

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Gorj fac apel în fiecare zi, la cetățeni, să păstreze distanţarea fizică, să poarte masca de protecţie și să nu se expună la riscuri ce îi pot îmbolnăvi cu COVID-19.

“Facem apel la cetăţeni să păstreze distanţarea fizică, să poarte masca de protecţie și să nu se expună la riscuri!”

Deși zi de zi IPJ GORJ realizează acțiuni de informare privind pandemia de coronavirus în care ne aflăm, majoritatea gorjenilor nu respectă prevederile legale impuse în această perioadă.

Acest lucru este evidențiat prin sutele de amenzi care curg în fiecare zi. Nu mai puțin de 159 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 17.000 de lei, au fost aplicate în Gorj, într-o singură zi, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020.

De asemenea, este de reamintit faptul că noi restricţii impuse de Guvern vor intră în vigoare începând de duminică seară și în toate localităţile în care incidenţa este mai mare de 4 la mie agenţii economici vor închide la ora 18.00, iar deplasarea persoanelor în afara locuinţei, după ora 20.00, va fi permisă doar pentru câteva motive bine întemeiate.

În ultimele 24 de ore, sub coordonarea Instituției Prefectului Gorj, au fost desfășurate 12 acţiuni de verificare, cu efective mărite în sistem integrat, împreună cu celelalte instituții implicate, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19.

229 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au acționat în zone aglomerate, unităţi de alimentaţie publică şi zonele adiacente acestora, terase și mijloace de transport în comun.

#wpdevar_comment_2 span,#wpdevar_comment_2 iframe{width:100% !important;}


Citeste continuarea articolului pe bizmagazin.ro