Banii Complexului Energetic Oltenia și tentativa de “decapitare” a directorilor cu ajutorul unui simulacru de raport al Corpului de Control.

De la înscăunarea lui Sorin Boza la cârma conducerii Complexului Energetic Oltenia, grupurile de interese financiare care roiau în jurul acestuia, au început să-și dea coate în speranța că “p-ăsta îl vom executa repede”. Nu era de-al lor, nu era din sistem!

Despre cei care învârteau și manevrau banii complexului s-au scris foarte multe materiale. Despre grupurile care gravitau și erau abonate financiar la entitatea energetică, la fel!! Ceea ce este însă important este faptul că la un moment dat a fost pusă în joc siguranța Sistemului Energetic Național, sigur, organele abilitate au „pierdut” șirul faptelor. Nu are rost să reiau ceea ce puteți găsi lesne în presa vremurilor. Grupurile de interese și-au creat rețeaua, și-au numit oameni în funcții cheie și au pornit „jihadul”. Oameni importanți din partide politice, jurnaliști plătiți, oameni în corpul de control al ministrului energiei, oameni în funcții cheie din Ministerul Energiei, cam așa se organizează o…
Citeste continuarea articolului pe bizmagazin.ro