„Bărbații” din spatele ușilor închise! Băi, voi v-ați născut cu sâni, pensați și epilați?

Tot mai des „mai marii” zilei vorbesc despre medicii care părăsesc această meserie, care dau bir cu fugiții în aceste momente grele.

Nu o să stau să fac o statistică, nu-mi permit să stau să judec. Pot fi de acord sau nu, dar nu-mi permit să judec reacțiile medicilor care în aceste momente părăsesc „câmpul de luptă”. Nimeni nu cunoaște motivele pentru care ei au acest comporatament, nimeni nu stă de vorbă cu ei, nimeni nu știe care sunt temerile lor.

Prin acțiuni „de forță”, îi „încurajați” să funcționeze altfel decât trebuie.

Stau și mă gândesc cum ei, „mai marii” zilei, Iohannis, Orban, Câțu, Velea și alți membri marcanți spuneau că vor să se întoarcă la popor. Pai măi „bărbaților”, poporul este acolo în linia întâi, la bătaie.

Voi, unde sunteți?

În spatele ușilor închise!!! Dați sfaturi la telefon, în videoconferințe, pe skype?

De ce nu vă vede poporul jos, acolo, lângă el?

„Președintele meu”, „guvernul meu”, la Suceava au fost și sunt probleme, la Brașov sunt probleme, în multe alte locuri din țară sunt probleme. De ce nu sunteți lângă medicii care vor să părăsească „câmpul de luptă”, de ce nu-i bateți pe umăr, bărbătește, de ce nu-i înbărbătați, de ce nu sunteți lângă ei?

De ce nu sunteți în mijlocul poporului? Nu la popor făceați apel?

Velea, Orban, de ce nu sunteți echipați și prezenți în spital la Suceava, cot la cot cu cei care luptă?

Liderii sunt cei pe care-i urmezi dacă simți că-i ai lângă tine, că lupți cot la cot cu ei. Liderii sunt cei care fac, care dau exemplu prin ceea ce fac, nu cei care doar vorbesc….

Senatori, deputați, președinți de consilii, primari, nu credeți că este de datoria voastră să fiți alături de cei ce duc această luptă, de cei ce v-au pus acolo?

A, știu, sunteți indispensabili……

Halal bărbați mai are și țărișoara asta, halal lideri….

“Liderii” din spatele ușilor închise, „liderii” din spatele televizoarelor, „liderii” din spatele telefoanelor!!! Da, ei sunt „liderii” zilelor noastre, ei sunt cei pe care i-am votat….Niște lași, se ascund în spatele ușilor de la Cotroceni, de la Guvern, în fotoliile lor de acasă și sunt mari specialiști la telefon, când sunt în „live”.

Plecați acasă dacă pentru voi poporul nu contează! Dacă da, dați exemplul de patriotism, mergeți acolo unde-i greu, stați de vorbă cu cei care cedează, țineți-i în brațe, fiți cot la cot cu ei.

Au nevoie!!! Fiți bărbați, nu pensați si dați cu ruj….

Ciolacu, Ponta, Tăriceanu, Barna, nu vă bucurați prea tare, nici pe voi nu vă vede poporul în mijlocul lui, jos acolo, să aflați adevăratele probleme.

Coborâți cu toții din fotoliile voastre luxoase și dați piept cu cei care și-au pus viața și speranțele în mâinile voatre, aflați-le problemele, încurajați-i, fiți alături de popor, fizic nu doar cu vorbe!!!!

#wpdevar_comment_3 span,#wpdevar_comment_3 iframe{width:100% !important;}

Citeste continuarea articolului pe bizmagazin.ro