Consiliul de Supraveghere încă mai caută motive pentru revocarea Directoratului CEO

Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia trebuie să găsească în continuare motive pentru revocarea din funcție a membrilor Directoratului. În opinia lui Sorin Boza, președintele Directoratului, dacă s-ar pune în practică revocarea ar trebui să vizeze întreg Directoratul și nu doar președintele. Toate deciziile au fost luate colectiv la Complexul Energetic Oltenia.

După cum a declarat public managerul CEO, Consiliul de Supraveghere va trebui să fie atent ce decizii ia pentru că ambele rapoarte de Control, respectiv al Corpului de Control al premierului, cât și cel al Corpului de Control al ministrului Energiei sunt în faza de contestare. Se așteaptă astfel ca instanța să se pronunțe.

<!– /wp:tadv/classic-par

Lasa un comentariu

#wpdevar_comment_3 span,#wpdevar_comment_3 iframe{width:100% !important;}

<a class="a2a_button_facebook a2a_counter" href="https://www.addtoany.com/add_to/facebook?linkurl=https%3A%2F%2Fwww.bizmagazin.ro%2Fconsiliul-de-supraveghere-inca-mai-cauta-motive-pentru-revocarea-directoratului-ceo%2F&linkname=Consiliul%20de%20Supraveghere%20%C3%AEnc%C4%83%20mai%20caut%C4%83%20motive%20pentru%20revocarea%20Directoratului%20CEO" title="Facebook" rel="nofollow noopener"…
Citeste continuarea articolului pe bizmagazin.ro