Cum va arăta planul de restructurare al CEO?! S-a decis!

S-a decis cum va arăta planul de restructurare al Complexului Energetic Oltenia. Așadar, colosul energetic nu va mai rămâne cu cinci grupuri pe cărbune, cum prevedea vechiul plan, ci cu trei. 

Ca să nu pară atât de evidentă această renunțare la grupurile energetice, au trecut în planul de restructurare că rămân cinci grupuri, din care trei funcționale și două în conservare și rezervă.

Cel care a anunțat că vor rămâne trei grupuri funcționale pe cărbune, două la Rovinari și unul la Turceni, a fost ministrul Energiei, în urma întâlniri pe care a avut-o cu sindicatele. De asemenea, Virgil Popescu a mai spus că în cel mult două săptămâni compania va primi banii pentru certificatelor de carbon. 

“CEO va deveni, dintr-un producător unic de energie electrică pe bază de cărbune, un producător de energie electrică pe bază de cărbune, gaz și energie regenerabilă. Vreau să infirm clar toate manipulările potrivit cărora CEO se va închide: CEO nu se va închide și noi, la Ministerul Energiei, nu lăsăm pe nimeni în urmă. Vom avea grijă de angajații CEO”, a transmis ministrul Energiei.

 

Articolul Cum va arăta planul de restructurare al CEO?! S-a decis! apare prima dată în BiZ Magazin.

Citeste continuarea articolului pe bizmagazin.ro