Dan Codescu, fost membru în Consiliul de Supraveghere al C.E.Oltenia: “Domnul Sorin Boza a fost selectat în temeiul unor calități pe care le-a dovedit. Mulți dintre ceilalți erau manevrați politic și se dorea numirea lor.”

Complexul Energetic Oltenia este al patrulea angajator al României și principalul furnizor de energie al țării, dând în sistem între 25 și 30 % din necesar. În această companie își desfășoară activitatea peste 13 000 de angajați fiind astfel principalul pilon de dezvoltare al județului Gorj și un pilon important al Olteniei. Pe verticală și orizontală, de colosul energetic depind aproximativ 120-150 mii de oameni.

Ceea ce se întâmplă cu acestă societate ne dă de gândit și firesc, ne face să ne întrebăm unde ne vom îndrepta?

La Complexul Energetic Oltenia, o dată cu venirea liberalilor la putere au început schimbările în Consiliul de Supraveghere în primă fază iar la câteva săptămâni a fost revocat Președintele Directoratului și numită altă persoană ca interimar.

Cei care reprezintă statul român în Consiliul de Supraveghere în acest moment sunt asumați politic de PNL, partid care conduce astăzi Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri. Componența…
Citeste continuarea articolului pe bizmagazin.ro