Klaus Iohannis: „Statul român (..) pe care mi-l doresc şi pe care ştiu că şi-l doresc şi românii, este acel stat în care preşedintele îşi îndeplineşte atribuţiile, Guvernul îşi face treaba şi Parlamentul dă legi bune şi corecte pentru ţară, nu pentru şefii de partide şi clicile lor”

Prezent joi la Consiliul Național al PNL, Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că mediul de afaceri din ţara noastră trebuie eliberat de „ghilotina impredictibilităţii, de tipul ordonanţa de urgenţă 114” iar mediul de afaceri trebuie tratat ca un prieten nu ca un dujman.

„Cât timp nu încurajăm iniţiativa privată şi investiţiile nu putem vorbi cu adevărat de prosperitatea pe termen lung a românilor. Trebuie să încetăm să mai tratăm companiile private ca pe nişte duşmani ai ţării, aşa cum fac PSD şi ALDE, iar finanţele publice şi politicile economice vor trebui îndreptate, altfel generaţiile următoare vor resimţi povara unei note de plată tot mai usturătoare, pe care guvernarea PSD – ALDE o rostogoleşte cu bună ştiinţă de la un an la altul. Mediul de afaceri din România trebuie eliberat de ghilotina impredictibilităţii de tipul ordonanţa de urgenţă 114”, a afirmat Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a subliniat faptul că…
Citeste continuarea articolului pe bizmagazin.ro