Masă și cazare gratuite pentru cei înscriși la o școală din Gorj

Masă și cazare gratuite pentru elevii unei școli din Gorj. Este vorba despre toți cei cei înscriși în clasa a IX-a la școala profesională de la „Ion Mincu”.

Marcel Romanescu, edilul municipiului Târgu Jiu, a postat pe pagina sa de socializare un mesaj prin care anunță faptul că Leontin Hăinaru, directorul unității de învățământ, a reușit să facă rost de fondurile necesare pentru a atrage copiii spre școală.

”Masă și cazare gratuite pentru cei înscriși la școala profesională de la „Ion Mincu”!

Învățământul profesional se relansează, iar Colegiul Tehnic „Ion Mincu” vine cu o ofertă atractivă pentru elevi. Se asigură masă și cazare pentru cei înscriși în clasa a IX-a și totul din surse proprii. Leontin Hăinaru, directorul unității de învățământ, a reușit să facă rost de fondurile necesare pentru a atrage copiii spre școală.

Este o inițiativă lăudabilă pentru care îl felicit și consider că astfel de eforturi trebuie promovate și susținute.

Noi am investit foarte mult și la acest colegiu, reușind să asigurăm o bază materială solidă. Vor urma și alte proiecte de amploare, gândite pentru un învățământ de calitate. Urez conducerii Colegiului Tehnic „Ion Mincu” mult succes!”, a scris edilul pe pagina sa de socializare!

 

Articolul Masă și cazare gratuite pentru cei înscriși la o școală din Gorj apare prima dată în BiZ Magazin.

Citeste continuarea articolului pe bizmagazin.ro