Milioane de euro pentru reabilitarea centrului pietonal din Târgu Jiu

Este nevoie de cinci milioane de euro pentru modernizarea centrului pietonal din Târgu Jiu. Marcel Romanescu, edilul orașului, a declarant că proiectul privind modernizarea centrului pietonal din municipiul Târgu Jiu a fost aprobat de consilierii locali și speră ca în acest an să fie primită și finanțarea pentru a începe lucrările.

De asemenea, Romanescu a mai adăugat faptul că a avut discuții cu reprezentanții Companiei Naționale de Investiții și există posbilitatea ca banii să fie alocați  chiar anul acesta.

”Este un proiect care deja a fost aprobat. În momentul de față, ne-a fost înaintată o adresă de la Compania Națională de Investiții pentru actualizarea indicatorilor. Există posibilitatea ca această sumă să fie repartizată odată cu aprobarea bugetului. Este vorba despre o reamenajare în totalitate. Va fi pusă piatră cubică și o reamenajare a zonelor verzi. Fântânile arteziene intră și ele în reabilitare”, a spus Romanescu. (….) Dacă va fi inclus spre finanțare in acest an, la începutul lunii septembrie sau octombrie ne putem apuca de lucrări”, a mai menționat primarul Târgu Jiului.”, a spus Marcel Romanescu.

#wpdevar_comment_2 span,#wpdevar_comment_2 iframe{width:100% !important;}


Citeste continuarea articolului pe bizmagazin.ro