Nereguli pe drumurile din Gorj!

Tot mai multe persoane din Gorj sunt depistate în trafic conducând fără permis sau sub influența alcoolului.

Din cercetările efectuate de polițiști, un tânăr de 28 ani din Municipiul Motru, în timp ce conducea un moped, a pierdut controlul acestuia și a căzut în șanț suferind leziuni ușoare. Mopedul nu era înregistrat în circulație, tânărul nu poseda permis de conducere iar în urma testării a rezultat o concentrație de 0,44 mg/l alcool în aerul expirat.

Un alt conducător auto din comuna Bălești, de 37 ani conducea un autoturism având o concentrație de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un tânăr din comuna Aninoasa, în vârstă de 17 ani, a fost prins conducând un moped fără a poseda permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule.

Un tână din comuna Baia de Fier, în vârstă de 18 ani conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule.

A mai fost identificat în trafic un bărbat de 42 ani, din comuna Cătunele, care conducea un autoturism pe drumurile publice având o alcolemie de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 25 iulie, a fost depistată în trafic o tânără de 21 ani din Municipiul Motru, care conducea un autoturism, având permisul de conducere suspendat.

Pentru toți cei în cauză s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor stabilite de organele abilitate.

#wpdevar_comment_2 span,#wpdevar_comment_2 iframe{width:100% !important;}


Citeste continuarea articolului pe bizmagazin.ro