„Specialiștii în bani” de la ALDE : jos labele de pe Complexul Energetic Oltenia…..

Am hotărât cu ceva timp în urmă să nu mă implic în campania electorală pentru alegerea Europarlamentarilor ce urmează să reprezinte România la Bruxelles. Dar, urmărind atent interesele și mișcările politice, în această ultimă săptămână, promit să fiu cât se poate de activ și să punem pe foaie adevăratele realizări ale celor ce ne conduc în acest moment.

Am luat această hotărâre văzând mojicia celor de la ALDE, niște politicieni ce au în cap doar BANII. Pentru ei cetățeanul nu contează.

O să mă refer acum la Complexul Energetic Oltenia, deoarece am observat că discursul tuturor politicienilor este legat de această entitate. Liderii politici de astăzi își dau cu părerea despre C.E.Oltenia de parcă ei au inventat mineritul și energia, când de fapt, mulți dintre ei, dacă-i trimiți să-ți aducă o găleată de curent, caută găleata.

Anton Anton, Ministrul Energiei sau măscăriciul lui Chițoiu și Iordache?

<img data-attachment-id="5578" data-permalink="https://www.bizmagazin.ro/avem-nevoie-de-un-inginer-cu-experienta-in-minerit-in-consiliul-director/anton-anton/" data-orig-file="https://i2.wp.com/www.bizmagazin.ro/wp-content/uploads/2018/08/Anton-Anton.jpg?fit=2048%2C1557&ssl=1" data-orig-size="2048,1557" data-comments-opened="0" data-image-meta="{"aperture":"0","credit":"","camera":"","caption":"","created_timestamp":"0","copyright":"","focal_length":"0","iso":"0","shutter_speed":"0","title":"","orientation":"0"}"…
Citeste continuarea articolului pe bizmagazin.ro