Vor cu orice preț măriri salariale la CEO!

Liderii de sindicat vor cu orice preț măriri salariale la Complexul Energetic Oltenia.

Așadar, mâine, 9 aprilie, va avea loc o ședință între membrii colosului energetic și liderii de sindicat, ședință în care se vor negocia veniturile salariaților.

 Gabriel Căldărușe, președintele Sindicatului Mine Energie Oltenia a declarat la Radio Infinit, că nu va accepta ca salariile să rămână nemodificate. „Vineri, o să fie o primă comisie de negociere. E vorba de salarizare. Să nu creadă că pot să vină cu justificări că nu sunt bani pentru măriri. Niciodată, SMEO nu va accepta, indiferent ce se va întâmpla, cu orice risc, să nu fie creșteri salariale pentru salariații din CE Oltenia. Nu poți să spui că nu știai acum un an, acum doi ani, nu știai de această situație. E vorba de prioritizarea investițiilor.”

În proiectul de buget, CEO și-a propus cheltuieli de personal de 1,09 miliarde de lei pentru acest an, sumă în care sunt prinse și primele, sporurile, voucherele de vacanță, dar și plățile compensatorii ale celor care pleacă.

Surse susțin că nu vor fi posibile majorări salariale având în vedere faptul că producătorul de energie a înregistrat pierderi uriașe în ultimii ani.

#wpdevar_comment_2 span,#wpdevar_comment_2 iframe{width:100% !important;}


Citeste continuarea articolului pe bizmagazin.ro