Barna și Cioloș anunță o victorie „fantastică” a USR-PLUS: Avem mii de consilieri în țară. La două tururi am fi câștigat mai mult

Liderii USR-PLUS au prezentat luni dimineață, în urma rezultatelor parțiale la alegerile locale, o parte dintre victoriile pe care le-au obținut. Dan Barna a spus că noul partid a obținut mii de consilieri în localitățile din toată țara, în timp ce Dacian Cioloș a precizat că  este „o schimbare a modului de a face politică” și că, dacă ar fi fost alegeri în două tururi, USR-PLUS ar fi obținut rezultate mai bune.

„Este remarcabil că USR-PLUS a resuit să construiască o punte stabilă. Timișoara, Alba Iulia, Brașov, Bacău, o punte pe care se va construi buna guvernare a următorilor ani, coroborat cu rezultatele din București”, a spus Dan Barna.

Co-președintele USR-PLUS a spus că „lupta de a convinge cetățenii dă rezultate”. „Vorbim de mii de consilieri în UAT-urile din țară, încă nu avem cifra exactă. Vom putea să aducem acele proiecte pe care le-am promovat pe agenda publică”, a subliniat el.

Barna i-a felicitat pe Dominic Fritz, Gabriel Pleșa, Allen Coliban, Lucian Viziteu, dar și pe Clotilde Armand și Radu Mihaiu, câștigători în marile orașe. De asemenea, i-a menționat pe Bogdan…
Citeste continuarea articolului pe digi24.ro