Ciolacu, critici dure la adresa lui Iohannis: Trist președinte, jalnic profesor! Este inacceptabil să te speli pe mâini

Marcel Ciolacu îl critică pe Klaus Iohannis. „Trist președinte, jalnic profesor!”, spune președintele PSD despre șeful statului. Ciolacu critică atitudinea lui Iohannis cu privire la începerea școlii și declarația acestuia despre elevii care se obișnuiesc repede cu „lucrurile mai puțin plăcute”. Ciolacu încheie postarea cu o întrebare retorică: „Nu vreți dumneavoastră, domnule Iohannis, să vă obișnuiți cu ideea că nu sunteți președintele PNL, ci președintele TUTUROR românilor?”.

Marcel Ciolacu: „Trist președinte, jalnic profesor! Este inacceptabil să te speli pe mâini pentru că Guvernul TĂU n-a fost în stare să facă NIMIC pentru deschiderea în siguranță a școlilor.

Cum adică să se ocupe primarii? Guvernul ce păzește, domnule Iohannis?! Sunt 7 milioane de copii, părinți și bunici care nu știu nici acum ce se va întâmpla pe 14 septembrie.

Cum adică să spui că elevii se obișnuiesc repede cu ”lucrurile mai puțin plăcute”?! Cu lipsa manualelor, a tabletelor și cu purtarea ore în șir a măștilor luate din banii părinților?! Cu profesorii care vor intra la clasă cu frica că se vor infecta, cu zeci de măsuri aberante venite de la centru pentru primari, cu localități întregi unde nu este nici măcar semnal la telefon?! Cum?!


Citeste continuarea articolului pe digi24.ro