Circulație feroviară oprită în județul Constanța din cauza unei defecțiuni. Mai multe trenuri au întârzieri

Traficul feroviar a fost temporar oprit marţi, timp de aproximativ o oră, în staţia CFR Valu lui Traian, din cauza unei defecțiuni tehnice, anunță CFR. Opt trenuri de călători sunt afectate și vor ajunge la destinație cu întârziere. 

Potrivit sursei citate, echipele de intervenţie s-au deplasat la faţa locului şi au remediat defecţiunea, iar cele opt trenuri de călători care au staţionat în gările adiacente şi-au reluat circulaţia, urmând să ajungă la destinaţie cu întârziere.

„Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că, în intervalul 17,10-17,57, traficul feroviar a fost temporar oprit, pe raza SRCF Constanţa, în staţia CF Valu lui Traian, din cauza defectării Instalaţiei de Centralizare Electronică”, se arată într-un comunicat al CFR.

Echipele de intervenţie au remediat defecţiunea.

„Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de acest deranjament şi îi asigură că intervenţiile desfăşurate la faţa locului au avut drept scop redeschiderea circulaţiei în cel mai scurt timp”, transmite sursa citată.

Editor : A.A.


Citeste continuarea articolului pe digi24.ro