Coșmar inimaginabil pentru o româncă din Spania. După ce a fost angajată ca menajeră, a aflat care sunt intențiile reale ale șefilor ei

Un cuplu din Spania riscă, în total, 40 de ani de închisoare, soții fiind acuzați că au violat-o pe menajera româncă, scopul fiind acela de a o lăsa însărcinată, iar ei să păstreze copilul.

Procesul celor doi soți a început săptămâna aceasta, la Valencia, toată procedura judiciară având ca punct de plecare plângerea depusă la poliție de femeia din România, de 36 de ani, potrivit presei spaniole.

Femeia a spus că, în iulie 2017, a fost angajată pe post de menajeră de cei doi soți din Valencia, care i-au oferit și găzduire.

Însă, la câteva zile după ce s-a mutat în casa lor, cei doi soți i-au propus femeii să rămână însărcinată, iar ei să păstreze copilul, în schimbul sumei de 100.000 de euro. Pentru că a refuzat, românca a fost amenințată cu moartea, agresată și violată de bărbat, dar și de partenera de viață a acestuia.

Soții au negat toate acuzațiile și au spus în timpul audierilor că menajera a întreținut cu ei raporturi sexuale consensuale. Românca a recunoscut că, la un moment dat, s-a culcat cu bărbatul, cu acordul soției acestuia, dar după ce i s-a spus…
Citeste continuarea articolului pe digi24.ro