Directorul CFR Călători explică reacția legată de trenul abandonat în câmp: „Un moment de lipsă de concentrare pe fondul oboselii”

Directorul CFR Călători, Ovidiu Vizante, a explicat reacția pe care a avut-o joi dimineață în legătură cu trenul rămas opt ore în câmp. Acesta spne că „a fost un moment de lipsă de concentrare pe fondul oboselii acumulate după o noapte petrecută la serviciu”.

„A fost un moment de lipsă de concentrare pe fondul oboselii acumulate după o noapte petrecută la serviciu, sub nicio formă nu vreau să se înțeleagă că aș fi indiferent la disconfortul pasagerilor”, explică directorul CFR Călători.

Acesta asigură toți pasagerii că, mai ales în situații dificile, compania a depus și depune toate eforturile pentru a depăși dificultățile survenite cât mai rapid.

Explicațiile directorului CFR Călători vin după ce premierul Florin Cîțu a sugerat că acesta ar trebui demis. „Dacă directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum era acasă”, a scris premierul, pe Facebook.

Citește și Directorul CFR, după ce 30 de copii au stat blocați 8 ore în tren: „De ce mă întrebați pe mine? Vor primi apă când ajung la București”

Editor : R.K.


Citeste continuarea articolului pe digi24.ro