O sectă ar putea fi la originea mutilării cailor în Franța

De mai multe luni în Franța tot apar cazuri de mutilare a cailor. Anchetatorii se gândesc acum la ipoteza unor ritualuri comise în cadrul unei secte, pentru că unele detalii macabre par să țină mai degrabă de o anumită dimensiune simbolică. 

Sunt deja zeci de cai care au fost răniți, mutilați și chiar uciși. De la începutul anului, cel puțin 50 de animale au fost ținta unor atacuri deosebit de brutale, pe întreg teritoriul Franței. Urechi tăiate, boturi retezate, sexul secționat, actele barbare la care au fost supuse animalele strârnesc groază și revoltă. Cine ar putea fi la originea acestor fapte oribile? 

Mult timp privilegiată, pista unui „lup singuratic”, a unui individ solitar care s-ar deplasa în toată țara, a fost exclusă de jandarmi la începutul acestei luni. Se merge mai degrabă pe ideea unei „provocări” lansate pe internet, dar și pe teza unei derive sectare, posibil de natură satanistă.

Întrebarea care se pune este de ce o sectă ar mutila în așa hal cabalinele, adesea mergându-se până la a le provoca agonia?

Regăsirea masculinității

Ancheta este în curs și în timp ce vinovații sunt…
Citeste continuarea articolului pe digi24.ro