O tânără și-a tăiat mâna cu un fierăstrău circular pentru a încasa o asigurare consistentă. Ce a decis justiția din Slovenia

O tânără de 22 de ani din Slovenia și-a tăiat mâna cu un fierăstrău circular, la îndemnul partenerului ei, pentru a încasa o asigurare de aproape 400.000 de euro, în condițiile în care salariul mediu în această țară este de aproximativ de 1.000 de euro.

Julija Adlesic a rămas fără mâna stângă după ce şi-a secţionat-o complet de la încheietură cu ajutorul unui fierăstrău circular și a unor complici cu care a pus la cale înscenarea unui accident, pentru a încasa primele de asigurare.

Inițial, Julija Adlesic a fost transportată de complicii ei la spital fără mâna tăiată, dar ulterior mâna a fost recuperată la timp şi reatașată de medicii din Ljubljana.

Tânăra ar fi urmat să primească despăgubiri de 380.000 de euro şi 3.000 de euro pe lună până la sfârşitul vieţii, cea mai mare indemnizație pentru invaliditate permanentă în Slovenia. Tânăra încheiase asigurări de viață și de accident cu cinci companii diferite.

Faptele s-au petrecut la începutul anului trecut, dar în scurt timp au ajuns în atenția poliției, care a demascat înscenarea. Acum, justiția a anunțat pedepsele.

Partenerul ei, suspect în cazul decesului fostei iubite. Aceasta ar fi murit într-un „accident de…
Citeste continuarea articolului pe digi24.ro