Un bărbat a locuit trei luni într-un aeroport de teama coronavirusului

Un bărbat a locuit timp de trei luni într-o secțiune securizată a aeroportului O`Hare din Chicago fără să fie observat de angajați. După ce a fost găsit, bărbatul le-a spus polițiștilor că se temea prea tare de coronavirus pentru a se întoarce acasă în Los Angeles, potrivit The Guardian.

După ce a fost descoperit, Aditya Singh, bărbatul în vârstă de 36 de ani a fost arestat și acuzat de mai multe infracțiuni, printre care intrarea într-o zonă restricționată a aeroportului dar și furt, a raportat Chicago Tribune.

Procurorii au declarat duminică că, potrivit poliției, bărbatul a ajuns în aeroportul O`Hare cu un zbor din Los Angeles în data de 19 octombrie, când a decis să rămână în aeroport. Aproape trei luni mai târziu, sâmbătă după-amiază, Singh a fost abordat de doi angajați ai United Airlines care i-au cerut permisul de acces. Singh le-ar fi arătat acestora o insignă de identificare care a fost dată dispărută de proprietarul său, un manager al aeroportului, la data de 26 actombrie. După ce au observat acest lucru, cei doi angajați au sunat la poliție iar Singh a fost luat în arest.

Potrivit declarațiilor, bărbatul ar fi găsit insigna pe jos și ar fi luat-o pentru că era prea speriat de Covid ca să plece înapoi acasă, în Los Angeles.

Singh are o diplomă de master în ospitalitate, este șomer și locuiește în Orange, Los Angeles împreună cu alți colegi de apartament.

Instanța de judecată a stabilit că acuzatul este un pericol pentru comunitate întrucât a intrat ilegal în zona securizată a aeroportului. Cauțiunea sa este de 1000 de dolari iar în cazul în care o va plăti, bărbatului i se va interzice accesul pe aeroport.

Editor : I.C


Citeste continuarea articolului pe digi24.ro