Vladimir Putin a avut o reacție nervoasă în fața unui jurnalist care îi lua un interviu: „Degeaba behăiți!”

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a avut o reacție nervoasă la adresa unui jurnalist care a încercat să îi pună întrebări cu privire la familia sa. Liderul de la Kremlin i-a spus acestuia că „degeaba behăie” în contextul în care ziaristul a tușit cu subînțeles în timpul discuției, relatează Agerpres.

Întrebat despre una dintre fiicele sale în cadrul unui interviu acordat agenţiei oficiale de presă TASS, Putin – care nu a dorit să răspundă întrebare – l-a apostrofat pe Anton Vandenko atunci când acesta a tuşit, considerând că a făcut-o cu „subînţeles”: „Degeaba behăiţi!”, relatează postul de televiziune independent Dojd şi publicaţia Lenta.ru. Interviul este postat şi pe site-ul de internet al TASS.

Jurnalistul l-a întrebat pe Putin cine este persoana cu cea mai mare autoritate pentru nepoţii săi: „Ei sunt încă mici. Pe unul dintre ei, fiica mea a început deja să-l înveţe să înţeleagă ce înseamnă viaţa”, a răspuns Putin. Jurnalistul l-a întrebat despre care dintre cele două fiice ale preşedintelui este vorba, ştiindu-se că el are două fete, Maria şi Ekaterina, ţinute departe de ochii lumii după ce tatăl lor a devenit liderul țării în urmă cu 20…
Citeste continuarea articolului pe digi24.ro