Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

27 de cazuri de infecție cu COVID-19 la Spitalul Universitar de Urgență București/ Testările nu s-au încheiat

La Spitalul Universitar de Urgență din București au fost confirmate 27 de persoane cu coronavirus, dintre care 17 cadre medicale și 10 pacienți, transmite Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Testările de la SUUB au fost începute pe 22 martie, DSP inițiind o anchetă epidemiologică extinsă.

”Odată cu creșterea numărului de cazuri pozitive a fost constatată o creștere semnificativă a cazurilor cu rezultat incert, precum și a apariția unor rezultate pozitive la testul pentru noul coronavirus la pacienți și personal medical în cazul cărora rezultatul inițial a fost negativ”, se arată în comunicatul GCS.

”De la nivelul SUUB s-au prelevat în total aproximativ 500 de probe biologice, iar pentru o parte dintre acestea (20%) se așteaptă rezultate”, precizează sursa citată.

Pacienții depistați cu coronavirus au fost transferați la alte spitale din București, care gestionează pacienți infectați cu noul coronavirus (COVID-19).

Citește și: Un medic de la Spitalul Universitar acuză că al patrulea pacient mort de COVID-19 nu a fost testat la timp, deși avea simptome

Sursă foto: Inquam Photos/ Octav Ganea


Citeste continuarea articolului pe g4media.ro