Actrița Cate Blanchett a suferit o mică tăietură la cap după un accident cu drujba

Actriţa australiană Cate Blanchett s-a confesat că a fost victima unui accident de drujbă la reşedinţa sa de la ţară, din sudul Angliei, care s-a soldat cu o sperietură pe cinste şi „o mică tăietură la cap”, transmite vineri AFP, citată de Agerpres.ro.

Actriţa, câştigătoare a două premii Oscar în 2005 şi 2014 pentru rolurile din „The Aviator” şi „Blue Jasmine”, a menţionat incidentul cu drujba în timpul unei conversaţii cu fostul premier australian Julia Gillard, pe podcastul său.

„Sunt bine. Am avut ieri un mic accident de drujbă, lucru care sună foarte palpitant, dar nu a fost aşa. În afară de o mică tăietură la cap, sunt foarte bine”, a spus actriţa.

„Să fii mai atentă cu drujba. Ai un cap celebru şi nu cred că oamenii ar vrea să-l vadă cu părţi lipsă”, i-a răspuns cu umor Julia Gillard, care a condus guvernul australian în perioada 2010 – 2013.

Actriţa, care trăieşte alături de familia sa în apropiere de localitatea Tunbridge Wells, Kent, a mai povestit că pe perioada izolării din cauza pandemiei şi-a ajutat fiul mai mare să înveţe de acasă. După această experienţă, actriţa a recunoscut că a dobândit „un respect enorm” pentru profesori şi a estimat că aceştia ar trebui plătiţi mai bine pentru ceea ce fac.

sursa foto: harpersbazaar.com


Citeste continuarea articolului pe g4media.ro