Ana Birchall a refuzat cererea lui Tudorel Toader de a i se oferi un automobil și un autocar pentru universitatea pe care o conduce: ”Nu. pentru că așa am considerat”

Ministrul Justiției, Ana Birchall, a anunțat marți că a respins solicitarea predecesorului său, Tudorel Toader, care ceruse să i se pună la dispoziţie, gratis, din patrimoniul Agenţiei Naţionale a Bunurilor Indisponibilitate (ANABI), un autocar și un automobil pentru Universitatea Alexandru Iona Cuza, al cărei rector este.

„Am primit această solicitare, am răspuns instituțional: Nu. Pentru că așa am considerat, nu”, a declarat ministrul Justiției, citată de Digi24.ro.

Întrebată cum vede cererea lui Toader, Birchall a răspuns: „Fără cuvinte. Nu avem automobile pe care să le dăm. Ce să onorez?”.

Tudorel Toader, fost ministru al Justiției și actual rector al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, a cerut Ministerului Justiţiei să i se pună la dispoziţie, gratis, din patrimoniul Agenţiei Naţionale a Bunurilor Indisponibilitate (ANABI), un autocar pentru universitate, potrivit documentelor consultate de G4Media.ro.

„Vă rugăm să transmiteţi, fără plată, din patrimoniul Ministerului Justiţiei – Agenţia Naţională a Bunurilor Indisponibilizate la Universitatea „Alexandru…
Citeste continuarea articolului pe g4media.ro