Argeş: 18 centre de vaccinare anti-COVID-19 disponibile pentru etapa a doua

Un număr de 18 centre de vaccinare anti-COVID-19 sunt disponibile în judeţul Argeş pentru etapa a doua, care va începe vineri, conform datelor comunicate de Instituţia Prefectului.

În municipiul Piteşti au fost amenajate cinci centre, dintre care trei la unitatea de cazare a Primăriei Piteşti de pe bulevardul Eroilor şi două în incinta unor clinici private.

Câte un centru de vaccinare există în municipiile Câmpulung Muscel şi Curtea de Argeş, oraşele Mioveni, Costeşti, Ştefăneşti şi Topoloveni şi în comunele Bârla, Boteni, Budeasa, Bradu, Izvoru, Miceşti şi Mărăcineni.

„Arondarea localităţilor din Argeş pe centrele de vaccinare poate fi consultată prin intermediul platformei online pusă la dispoziţie de Instituţia Prefectului, disponibilă accesând următorul link: https://www.covidarges.ro/vaccinare/. Tot aici găsiţi informaţii utile despre campania de vaccinare, dar şi numărul argeşenilor vaccinaţi zilnic”, se precizează într-un comunicat al Instituţiei Prefectului Argeş.

Conform sursei citate, vârstnicii instituţionalizaţi vor fi vaccinaţi de echipe mobile, pentru restul categoriilor de persoane din etapa a doua de vaccinare fiind disponibile cele 18 centre.

„Persoanele eligibile se pot programa pentru vaccinare indiferent dacă au sau nu asigurare de sănătate. DSP Argeş are responsabilitatea de a informa toţi medicii de familie din judeţ şi UAT-urile privind responsabilitatea programării la vaccinare a persoanelor de peste 65 de ani şi a persoanelor cu boli cronice”, se mai menţionează în comunicat.


Citeste continuarea articolului pe g4media.ro