AUDIO Emil Boc a scăpat două înjurături în direct la un post local de radio

Emil Boc, primarul PNL al Clujului, a scăpat vineri într-un interviu transmis în direct de postul local Napoca FM două înjurături. Edilul din Cluj s-a enervat când discuția – altfel extrem de relaxată – a ajuns la cazul unui dezvoltator imobiliar care a transformat ilegal locurile de parcare de la parter în apartamente.

”Pe șuștache, pe furiș transformă subsolurile cu parcări în mici apartamente, la prețuri mai atrăgătoare. Noi nu știm dacă nu suntem sesizați, dacă am fi sesizați am bloca lucrările. Nu ştiu de ce nu ne-au sesizat cei din bloc. chiar nu înțeleg asta, vă spun cu sinceritate. Mă oameni buni, de ce nu ne sesizați când vedeți că nu aveți locuri de parcare şi ei fac apartamente în loc, f… mama mă-sii. Când am fost sesizaţi deja erau lucrările făcute. Am dus cazul în instanţă şi am câştigat”, a spus Emil Boc.

Nu a durat mult și Boc s-a enervat iarăși din cauza unei publicații locale pe care a acuzat-o că nu ar fi cerut date de la primărie pentru un articol. ”Probabil au întrebat la judecătorie”, a spus moderatorul emisiunii. ”Au întrebat pe dracu!”, a replica Boc.

De remarcat că moderatorul emisiunii transmise în direct nu a avut nici o reacție față de derapajele de exprimare ale lui Emil Boc.

Înregistrarea integrală a emisiunii radio:

Subiectul a fost relatat și de Adevărul


Citeste continuarea articolului pe g4media.ro