BREAKING Poșta Română va avea un nou director general. Horia Grigorescu: „Predau ștafeta”, „Am simțit nevoia unei noi provocări profesionale” / Ministrul Cercetării: Mandatul său nu a mai fost reînnoit

Horia Grigorescu (PNL) nu va mai ocupa funcția de director general al Poștei Române, el fiind înlocuit tot de un liberal, Valentin Ștefan. Grigorescu a anunțat doar că „predă ștafeta” și că „a simțit nevoia unei noi provocări profesionale”. Ministrul Cercetării Ciprian Teleman a explicat pentru Economedia că mandatul său nu a mai fost reînnoit de Consiliul de Administrație al companiei de stat. G4Media a scris, recent, că, într-un an pandemic în care piața serviciilor de curierat a crescut cu 20%, Poșta Română a scăzut cu 13%.

„Astăzi, 11 iunie 2021, vreau să anunţ faptul că are loc tranziţia managementului executiv al Poştei Române, predând astfel ştafeta din poziţia de director general domnului Valentin Ştefan. Îi doresc, pe această cale, să aibă parte de un mandat eficient, plin de realizări, care să ducă la bun sfârşit reformele demarate în Poşta Română, asigurându-l totodată de întregul suport în perioada de tranziţie. Această decizie vine în contextul în care am simţit nevoia unei noi provocări profesionale în zona de business şi juridică, având sentimentul că obiectivele pe care mi le-am propus la acceptarea mandatului de director general au fost îndeplinite în mare măsură”, a anunțat Horia Grigorescu.

Ministrul Cercetării, Ciprian Teleman, a explicat pentru Economedia că mandatul lui Horia Grigorescu se încheie mâine, iar Consiliul de Administrație al companiei a decis să nu îl mai prelungească. Astfel, CA al Poștei Române a decis să îi ofere mandatul de director general lui Valentin Ștefan.

Citește integral pe economedia.ro


Citeste continuarea articolului pe g4media.ro