BREAKING Roxana Wring, fosta șefă USR București, anunță că demisionează din partid după ce CNSAS o acuză că a colaborat cu Securitatea. ”E un șoc. Nu am semnat niciodată nimic în fața unui ofițer al Securității, despre care să știu că ocupă o astfel de funcție”

Roxana Wring, fosta șefă USR București, anunță că demisionează din partid după ce CNSAS o acuză că a colaborat cu Securitatea. ”E un șoc. Nu am semnat niciodată nimic în fața unui ofițer al Securității, despre care să știu că ocupă o astfel de funcție”, a scris ea pe Facebook.

Postarea integrală:

CNSAS a cerut instanței să constate că aș fi colaborat cu Securitatea. Pentru mine este un șoc. Nu am fost informată despre acest lucru. Nu am fost invitată vreodată să dau vreo explicație sau vreo clarificare. Am aflat neoficial despre asta și pur și simplu nu îmi dau seama care este motivația acestei decizii.

Am plecat din România în 1980, la vârsta de 25 de ani. Imediat după terminarea facultății, la vârsta de 22 de ani, m-am angajat la ONT. Am lucrat acolo doi ani, între septembrie 1977 și noiembrie 1979. Am întocmit raportări și procese verbale pe care,…
Citeste continuarea articolului pe g4media.ro