BREAKING Sorin Cîmpeanu și Daniel Constantin, doi dintre liderii partidului lui Ponta, vor vota guvernul Orban. În total, 8 membri Pro România ar sfida ordinul de partid

Sorin Cîmpeanu și Daniel Constantin, doi dintre cei trei prim-vicepreședinți ai partidului Pro România, ar urma să voteze azi pentru guvernul Ludovic Orban, împreună cu alți șase membri ai partidului, au declarat pentru G4Media.ro surse din partid.

Sorin Cîmpeanu (fost premier interimar și ministru al Educației) și Daniel Constantin (fost vicepremier și ministru al Agriculturii) sunt, de altfel, și fondatori ai Pro România.

Victor Ponta a susținut constant că parlamentarii Pro România nu vor vota guvernul Orban și, mai mult, că nu se vor prezenta nici măcar la ședința de azi pentru a asigura cvorumul. Ponta a făcut sâmbătă un mic pas înapoi, spunând că parlamentarii partidului vor veni la ședință dacă Ludovic Orban îi va înlocui pe cei trei miniștri propuși care au luat vot negativ la audierile din comisiile parlamentare.

Există un curent în Pro România de a da un vot guvernului, au confirmat pentru G4Media.ro surse din partid….
Citeste continuarea articolului pe g4media.ro