Ciolacu salută preluarea mandatului de către Joe Biden și compară măsurile propuse de PSD cu cele anunțate de noul președinte american

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a scris într-o postare pe Facebook că măsurile economice și sociale anunțate de noul președinte american Joe Biden sunt similare cu cele propuse de PSD.

”Planul economic și social al noii administrații americane, din care pot învăța și guvernanții din România, se ridică la 1,9 trilioane de dolari și cuprinde printre altele creșterea salariului minim la 15 dolari / oră, acordarea unui sprijin financiar fiecărei familii pentru stimularea consumului, creșterea finanțării pentru campania de vaccinare și educație, proiecte mari de infrastructură și modernizarea economiei. Mai exact măsuri economice propuse și de PSD și atacate în mod repetat de alianța PNL-USR”, a scris Ciolacu pe Facebook.

”Sunt convins că noua majoritate democrată va permite Statelor Unite să continue să rămână un model de democrație și ne dorim ca parteneriatul cu România să fie extins și benefic ambelor părți. Mult succes, Joe Biden și Kamala Harris!”, a mai scris Ciolacu.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea


Citeste continuarea articolului pe g4media.ro